Til toppen

NORTHUG


Northug er Olympisk gullmedaljevinner og verdensmester, og drives av et brennende konkurranseinstinkt.
Etter langrennskarrieren var det en selvfølge få finne en ny arena å konkurrere på. Noe nytt å mestre og igjen kjempe i toppen med de beste. Northug's nådeløse vinnerinstinkt gjenspeiler seg i sportsproduktene fra Northug™.
Kombinasjonen av optimal passform, rått design, robust kvalitet og teknologiske nyvinninger sikrer deg maksimal ytelse, og legger til rette for fullt fokus på målet.

Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix / Northug

DESIGNET I NORGE

"Vi har jobbet tett sammen med Northug om utviklingen av sportsbrillene.
Han har mange gode ideer, og vi har virkelig pushet grensene for å skape noe innovativt og av høy kvalitet." - Bård Eker


Northug Eyewear er designet av norges mest kjente industridesigner, Bård Eker.

Eker er kjent for å ha designet blant annet båtmerket Hydrolift, sportsbilen Koenigsegg og motorsykler for Ducati – alle symboler på slående design kombinert med funksjonalitet i verdensklasse. Disse egenskapene går igjen også i Northug Eyewear.

Northug Sportswear er også i sin helhet designet i Norge, av et designteam som leverer det ypperste av teknisk design, rettet mot aktive og kresne utøvere. Her er "alt" tenkt på slik at bruksegenskapene er på topp. Disse egenskapene går igjen i all funksjon og detaljer i Northug Sportswear.