Til toppen

NORTHUG - hvordan et brand blir til?

image

Petter Northug er kjent for å være en energibunt med enorm fart i sporet. Han er Olympisk gullmedaljevinner og verdensmester, og drives av et brennende konkurranseinstinkt.

Etter langrennskarrieren var det en selvfølge for Petter å finne en ny arena å konkurrere på. Noe nytt å mestre og igjen kjempe i toppen med de beste. Petters nådeløse vinnerinstinkt gjenspeiler seg i sportsproduktene fra Northug™.

Kombinasjonen av optimal passform, rått design, robust kvalitet og teknologiske nyvinninger sikrer deg maksimal ytelse, og legger til rette for fullt fokus på målet. 

Med Northug™ ønsker Petter å inspirere utøvere i alle idretter til å overgå egne forventninger og bli en enda bedre versjon av seg selv.

Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix

DESIGNET I NORGE

"Vi har jobbet tett sammen med Northug om utviklingen av sportsbrillene.
Han har mange gode ideer, og vi har virkelig pushet grensene for å skape noe innovativt og av høy kvalitet." - Bård Eker
Northug Eyewear er designet av norges mest kjente industridesigner, Bård Eker.

Eker er kjent for å ha designet blant annet båtmerket Hydrolift, sportsbilen Koenigsegg og motorsykler for Ducati – alle symboler på slående design kombinert med funksjonalitet i verdensklasse. Disse egenskapene går igjen også i Northug Eyewear.

image

image