Til toppen

Bormio tech hybrid insulator Men

Produktnummer: PN08009
Fra:

inkl. mva.

Størrelsesguide

Bormio er dessverre utsolgt i nettbutikken. Sjekk utvalget hos din nærmeste forhandler HER

Teknisk hybrid-jakke til allsidig trening, tur og perfekt som isolerende mellomlagsplagg. En lett hettejakke med behagelig passform, som passer like perfekt til aktive hverdager som til helger.

Teknisk hybrid-jakke til allsidig trening, tur og perfekt som isolerende mellomlagsplagg. Jakken har primaloft Active Gold vatterte områder som gir svært god isolasjon der det trengs. Elastiske paneler på rygg, ermer og sidepaneler gir god bevegelighet og ventilasjon. Jakken har ellers høy beskyttende krave, YKK glidelås i front samt to håndlommer, også med YKK glidelås. Plagget benytter resirkulerte materialer i de ulike stoffene. Refleks logo-print på erme og bryst gir god synlighet i mørket. En lett hettejakke med behagelig passform, som passer like perfekt til aktive hverdager som til helger.

Eksklusiv, nummerert kolleksjon!

Teknisk info
Kjønn Mann/Unisex
Isolasjon Primaloft Active Gold 133g.
Glidelås YKK
Hette JA
Håndlomme 2
Reflex Refleks detaljer
Innhold
Ytterstoff-vattert 100% Resirkulert Polyester
Ytterstoff-fleece 100% Resirkulert Polyester 225g.
Innerfor-vattert 100% Resirkulert Nylon

Liberec Racing-glove Insulated Slim

En tynnere hanske med teknisk og behagelig passform. Modellen er smalere og passer best til dame.
liberec-racing-glove-slim

Ramsau tech pants Men

Teknisk, lett langrenns-, tur og løpebukse for trening og høy aktivitet. En bukse med veldig god synlighet, i ett skandinavisk rent design.
PN08003

SILVER 2.0 PERFORMANCE

Northug Silver 2.0 Performance er en multisport-brille for høyintensiv aktivitet. Det vide utsynet gir deg god beskyttelse mot elementene, samtidig som du beholder komforten.
SilverPerform

Zermatt tech jkt Men 

Teknisk, lett langrenns-, tur og løpejakke for trening og høy aktivitet. En jakke med veldig god synlighet, i ett skandinavisk rent design.
PN08001