Til toppen

Briller

Sorter etter:
Nyhet

GOLD PRO SNOW

Designformål: Benyttes fortrinnsvis til solfylte dager på snø og på ski. Gir skarpere syn, for bedre sikkerhet i høy fart.
ProSnow

GOLD 2.0 PERFORMANCE

Northug Gold 2.0 Performance dekker alle behov ved høyintensiv aktivitet. Gir maksimal beskyttelse mot elementene er perfekte for allround høyintensiv sport, samt den ideelle brillen til friluftsopplevelser.
GoldPerformance

SILVER 2.0 PERFORMANCE

Northug Silver 2.0 Performance er en multisport-brille for høyintensiv aktivitet. Det vide utsynet gir deg god beskyttelse mot elementene, samtidig som du beholder komforten.
SilverPerform

CLASSIC 2.0 PERFORMANCE

Northug Classic 2.0 Performance har mange av de samme nøkkelegenskapene som brillene i Silver- og Gold-seriene og gir god beskyttelse mot elementene.
ClassicPerform

PLATINUM Photochromatic

Photochromatic PLATINUM-serien, nå med selvjusterende glass tilgjengelig i hele fire ulike farger.
Platinum

GOLD PRO WATERSPORT

Designformål: Med Revo Polariserte linser til bruk ved vann, for tydeligere å se mål/hindringer etc. på overflaten, med dertil minimal forvrengning i synsfeltet.
ProWater

GOLD PRO ROAD

Designformål ROAD: Til bruk på landeveien, laget med tanke på å oppfatte situasjoner på veien bedre, noe som gjør at du kan bevege deg fort, men allikevel sikkert.
ProRoad

GOLD PRO OFF-ROAD

Designformål: Brukes fortrinnsvis i terrenget, på skogsbilvei eller sti. Skiller og synliggjør enkelt hindringer som stein, gjørme eller hull, slik at sikkerheten bibeholdes også i høy hastighet i terrenget.
ProOffroad

GOLD PRO GOLF

Designformål: Til bruk på golfbane for, ved økt fargekontrast, å se ballen og gressets tilstand bedre.
ProGolf
Nyhet

STREETCRUISER

Forhåndslansering av vårens nye sporty&fasjonable hverdagsbrille - med en lett ramme laget av resirkulerte fiskegarn.
StreetcruiserMaster

DAYCRUISER

Be cool med Northug briller - også når du ikke gjør aktiviteter med høy ytelse. Vår unisex-hverdagsbrille har ramme laget av resirkulerte fiskegarn.
Daycruiser

DAYCRUISER POLARIZED

Cool med Northug briller - også når du ikke gjør aktiviteter med høy ytelse. Vår unisex klassiske modell har ramme laget av resirkulerte fiskegarn.
DayPola