Til toppen

Campra tech hybrid insulator Wmn

Produktnummer: PN08010
Fra:

inkl. mva.

Størrelsesguide

Teknisk hybrid-jakke til allsidig trening, tur og perfekt som isolerende mellomlagsplagg. En jakke med meget behagelig passform og med et feminint snitt.

Teknisk hybrid-jakke til allsidig trening, tur og perfekt som isolerende mellomlagsplagg. Jakken har primaloft Active Gold vatterte områder som gir svært god isolasjon der det trengs. Elastiske paneler på rygg, ermer og sidepaneler gir god bevegelighet og ventilasjon. Jakken har ellers høy beskyttende krave, YKK glidelås i front samt to håndlommer, også med YKK glidelås. Plagget benytter resirkulerte materialer i de ulike stoffene. Refleks logo-print på erme og bryst gir god synlighet i mørket. En jakke med meget behagelig passform og med et feminint snitt.

Eksklusiv, nummerert kolleksjon!

Teknisk info
Kjønn Kvinne
Isolasjon Primaloft Active Gold 133g.
Glidelås YKK
Håndlomme 2
Reflex Refleks detaljer
Innhold
Ytterstoff-vattert 100% Resirkulert Polyester
Ytterstoff-fleece 100% Resirkulert Polyester 225g.
Innerfor-vattert 100% Resirkulert Nylon

GOLD 2.0 PERFORMANCE

Northug Gold 2.0 Performance dekker alle behov ved høyintensiv aktivitet. Gir maksimal beskyttelse mot elementene er perfekte for allround høyintensiv sport, samt den ideelle brillen til friluftsopplevelser.
GoldPerformance

La Bresse tech pants Wmn

Teknisk, lett langrenns-, tur og løpebukse for trening og høy aktivitet. En bukse med veldig god synlighet, i ett skandinavisk rent design.
PN08004

Liberec Racing-glove Insulated Slim

En tynnere hanske med teknisk og behagelig passform. Modellen er smalere og passer best til dame.
liberec-racing-glove-slim

Snytind tech logo beanie

Teknisk lue med Northug logo.
PN08041