Til toppen

La Bresse tech pants Wmn

Produktnummer: PN08004
Fra:

inkl. mva.

Størrelsesguide

Teknisk, lett langrenns-bukse for trening og høy aktivitet. En bukse med veldig god synlighet, i ett skandinavisk rent design.

Teknisk, lett langrenns-bukse for trening og høy aktivitet. En eksklusiv 3-lags metervare med en vannsøyle og pusteegenskaper på hele 10 000. Børstede elastiske paneler bak på buksen, samt formsydde knær, gir den optimal bevegelighet og komfort. Elastisk liv med snor for justering. Smale ben for den beste passform under aktivitet. 30cm lange glidelåser nederst på bena gjør det enkelt å ta bukse over skiskoene. Silikon print på innsiden av buksens nederkant gjør at buksebena ikke glir opp. Baklommen har også YKK glidelås. Logo i refleks på lår i front og bak på ankel. En teknisk bukse med veldig god synlighet, i ett skandinavisk rent design.

Eksklusiv, nummerert kolleksjon!

Teknisk info
Kjønn Kvinne
Vanntetthet 3-lags materiale med en vannsøyle på 10 000
Pusteegenskaper 3-lags materiale med pusteegenskaper på 10 000
Glidelås YKK
Baklomme 1
Glidelas-bukseben 30cm lang glidelås i nederkant av buksen
Silikon-print Silkon print på innsiden av nederkant av jakken.
Reflex Refleks detaljer
Innhold
Ytterstoff 100% Resirkulert Polyester
Stretchpaneler 90% Resirkulert Polyester 10%Spandex
Nyhet

Campra tech hybrid insulator Wmn

Teknisk hybrid-jakke til allsidig trening, tur og perfekt som isolerende mellomlagsplagg. En jakke med meget behagelig passform og med et feminint snitt.
PN08010
Nyhet

Cavalese tech jkt Wmn

Teknisk, lett langrenns-jakke for trening og høy aktivitet. En jakke med veldig god synlighet, i ett skandinavisk rent design.
PN08002
Nyhet

CLASSIC 2.0 PERFORMANCE

Northug Classic 2.0 Performance har mange av de samme nøkkelegenskapene som brillene i Silver- og Gold-seriene og gir god beskyttelse mot elementene.
ClassicPerform