Til toppen

Ramsau tech pants Men

Produktnummer: PN08003
Fra:

inkl. mva.

Størrelsesguide

Teknisk, lett langrenns-, tur og løpebukse for trening og høy aktivitet. En bukse med veldig god synlighet, i ett skandinavisk rent design.

Teknisk, lett langrenns-, tur og løpebukse for trening og høy aktivitet. En eksklusiv 3-lags metervare med en vannsøyle og pusteegenskaper på hele 10 000. Børstede elastiske paneler bak på buksen, samt formsydde knær, gir den optimal bevegelighet og komfort. Elastisk liv med snor for justering. Smale ben for den beste passform under aktivitet. 30cm lange glidelåser nederst på bena gjør det enkelt å ta bukse over skiskoene. Silikon print på innsiden av buksens nederkant gjør at buksebena ikke glir opp. Baklommen har også YKK glidelås. Logo i refleks på lår i front og bak på ankel. En teknisk bukse med veldig god synlighet, i ett skandinavisk rent design.

Eksklusiv, nummerert kolleksjon!

Teknisk info
Kjønn Mann/Unisex
Vanntetthet 3-lags materiale med en vannsøyle på 10 000
Pusteegenskaper 3-lags materiale med pusteegenskaper på 10 000
Glidelås YKK
Baklomme 1
Glidelas-bukseben 30cm lang glidelås i nederkant av buksen
Silikon-print Silkon print på innsiden av nederkant av jakken.
Reflex Refleks detaljer
Innhold
Ytterstoff 100% Resirkulert Polyester
Stretchpaneler 90% Resirkulert Polyester 10%Spandex

Bormio tech hybrid insulator Men

Teknisk hybrid-jakke til allsidig trening, tur og perfekt som isolerende mellomlagsplagg. En lett hettejakke med behagelig passform, som passer like perfekt til aktive hverdager som til helger.
PN08009

GOLD 2.0 PERFORMANCE

Northug Gold 2.0 Performance dekker alle behov ved høyintensiv aktivitet. Gir maksimal beskyttelse mot elementene er perfekte for allround høyintensiv sport, samt den ideelle brillen til friluftsopplevelser.
GoldPerformance

Snytind tech logo beanie

Teknisk lue med Northug logo.
PN08041

Zermatt tech jkt Men 

Teknisk, lett langrenns-, tur og løpejakke for trening og høy aktivitet. En jakke med veldig god synlighet, i ett skandinavisk rent design.
PN08001