Til toppen

RETUR & BYTTE

Last ned angreskjema HER.
 

RETUR & BYTTE

Hvordan returnerer eller bytter jeg en vare?

Hvis du ønsker å bytte en vare, kan du returnere den du ikke ønsker å beholde, og bestille ny. Ved retur, kontakt shop@northug.com.

Hva om jeg angrer meg, hvilke produkter kan jeg returnere?

Alle produkter kjøpt på northug.com kan returneres innen 30 dager etter å ha mottatt dem.

Jeg har mottatt en skadet vare, og ønsker å returnere denne.

Vennligst kontakt vår kundeservice på shop@northug.com, så vil du få hjelp. Ikke send noe tilbake til oss uten først å ha vært i kontakt med oss og fått en bekreftelse. Vi trenger å få klarhet i skadeomfanget før vi bestemmer detaljene rundt returforsendelsen.

Hvor lang frist har jeg på å returnere et kjøp?

30 dager fra du mottar pakken.

Hvordan behandler dere min retur?

Send oss en mail på shop@northug.com, så vil vi på kundeservice hjelpe deg. 

Hvordan returnerer jeg en vare som er kjøpt i butikk?

Vi kan kun ta i mot varer som er kjøpt på northug.com. Er den kjøpt i butikk, ta du bare kontakt med dem, og de vil hjelpe deg videre.

Jeg har fått en vare i gave. Kan jeg returnere denne?

Ja, hvis den er kjøpt hos northug.com kan du returnere denne innen 30 dager etter at den ble levert av DHL Express. Vi trenger navnet på bestiller, og at varen er i original stand med alle tags på. Bare kontakt vår kundeservice for avtale. Om varen er kjøpt i butikk, kontakter du den direkte.

Når får jeg tilbake pengene?

Når vi har mottatt returnert vare, tilbakebetaler vi på samme måte som du betalte. Merk at evt. fraktkostnader ikke blir refundert. Avhengig av din bank, vil det normalt ta 2-5 virkedager før pengene er tilbake på din konto.