Til toppen

Sappada jkt Men

Produktnummer: PN08139
Fra:

inkl. mva.

Størrelsesguide

Limited edition! Lett teknisk treningsjakke for allsidig trening og høy aktivitet. Utsolgte størrelser kommer ikke inn igjen denne sesongen

Lett treningsjakke for allsidig trening og høy aktivitet. Teknisk metervare, med en vannsøyle og pusteegenskaper på 10 000, gir god beskyttelse mot elementene. Denne jakken består av to metervarer, som begge har utrolig god individuell elastisitet. Dette, sammen med elastiske paneler bak på rygg, i sidepaneler og mansjett, gjør at du under aktivitet vil ha maksimal bevegelighet og fukttransport der det trengs. Jakken har to håndlommer med YKK glidelåser samt YKK glidelås i front. Hakebeskytter bak glidelås i front. Mulighet for justering i nederkant, på innsiden av jakken. Refleksdetaljer i front og bak.

Passer fint sammen med Ramsau pants.

TEKNISKE DETALJER:

  • Vannavvisende og fuktighetstransporterende

  • YKK glidelåser

  • 2 håndlommer

  • Refleks detaljer

Teknisk info
Kjønn Mann/Unisex
Vanntetthet 3-lags materiale med en vannsøyle på 10 000
Pusteegenskaper 3-lags materiale med pusteegenskaper på 10 000
Glidelås YKK
Håndlomme 2
Reflex Refleks detaljer
Innhold
Ytterstoff 100% Polyester TPU membrane
Stretchpaneler 83%Polyester 7%Elastan

GOLD 2.0 PERFORMANCE

Northug Gold 2.0 Performance dekker alle behov ved høyintensiv aktivitet. Gir maksimal beskyttelse mot elementene er perfekte for allround høyintensiv sport, samt den ideelle brillen til friluftsopplevelser.
GoldPerformance

Liberec Racing-glove Insulated

En teknisk unisex hanske med lett isolasjon og behagelig passform.
liberec-racing-glove-insulated

Ramsau tech pants Men

Teknisk, lett langrenns-, tur og løpebukse for trening og høy aktivitet. En bukse med veldig god synlighet, i ett skandinavisk rent design.
PN08003

Zermatt tech jkt Men 

Teknisk, lett langrenns-, tur og løpejakke for trening og høy aktivitet. En jakke med veldig god synlighet, i ett skandinavisk rent design.
PN08001