Til toppen

Zermatt tech jkt Men 

Produktnummer: PN08001
Fra:

inkl. mva.

Størrelsesguide

Teknisk, lett langrenns-, tur og løpejakke for trening og høy aktivitet. En jakke med veldig god synlighet, i ett skandinavisk rent design.

Teknisk, lett langrenns-, tur og løpejakke for trening og høy aktivitet. Jakken er laget i et 3-lags materiale med en vannsøyle på hele 10 000 og pusteegenskaper på 10 000. Dette gjør den meget vannavvisende samtidig som den virker luftig og tørr. Børstede elastiske paneler på rygg, sidepaneler og mansjett gir optimal bevegelighet der hvor det trengs. Samtidig som det gir deg ekstra god fukttransport. På innsiden av jakkens nederkant har man et silikon-print for å stabilisere jakken under aktivitet. YKK glidelås i front. To håndlommer og en brystlomme, begge disse også med YKK glidelås. Jakken har en stor reflekslogo på erme, refleksdetaljer på bryst, krave bak og stretch panelet bak på rygg. En teknisk jakke med veldig god synlighet, i ett skandinavisk rent design.

Eksklusiv, nummerert kolleksjon!

Teknisk info
Kjønn Mann/Unisex
Vanntetthet 3-lags materiale med en vannsøyle på 10 000
Pusteegenskaper 3-lags materiale med pusteegenskaper på 10 000
Glidelås YKK
Håndlomme 2
Brystlomme 1
Silikon-print Silikon print på innsiden av nederkant av jakken.
Reflex Refleks detaljer
Innhold
Ytterstoff 100% Resirkulert Polyester
Stretchpaneler 90% Resirkulert Polyester 10%Spandex

GOLD 2.0 PERFORMANCE

Northug Gold 2.0 Performance dekker alle behov ved høyintensiv aktivitet. Gir maksimal beskyttelse mot elementene er perfekte for allround høyintensiv sport, samt den ideelle brillen til friluftsopplevelser.
GoldPerformance

Ramsau tech pants Men

Teknisk, lett langrenns-, tur og løpebukse for trening og høy aktivitet. En bukse med veldig god synlighet, i ett skandinavisk rent design.
PN08003

Snytind tech logo beanie

Teknisk lue med Northug logo.
PN08041

Vancouver Racing-glove Insulated

En unisex, lett isolert hanske, med tekniske detaljer og behagelig passform.
vancouver-racing-glove-insulated